Tennis

Roger Federer no jugarà l’obert d’Austràlia

El suís Roger Federer no disputarà, finalment, l’obert d’Austràlia com a conseqüència de la seva lesió de genoll, segons ha anunciat el seu representant, Tony Godsick. “Roger ha decidit no jugar l’obert d’Austràlia. Ha avançat progressivament en els últims dos mesos tant amb el genoll com amb el seu físic. No obstant això, després de discutir-ho amb el seu equip, ha decidit que el millor serà tornar després de d’Austràlia”, explica en unes declaracions enviades a Associated Press.

Federer, de 39 anys, campió de 20 tornejos de Grand Slam, es va sotmetre a principis de juny d’aquest any a una operació al genoll dret a causa de la reculada soferta en el seu procés de recuperació. “Començarem a parlar aquesta setmana que ve pel que fa als tornejos que començaran en la segona quinzena de febrer i després construirem un calendari per a la resta de l’any”, ha afegit.

L’últim partit oficial disputat pel veterà jugador de Basilea va ser precisament en les semifinals de l’edició passada a Melbourne Park davant el serbi Novak Djokovic. Federer trencarà una ratxa de 21 edicions seguides disputant el primer major de la temporada després del seu debut amb victòria al quadre final davant el nord-americà Michael Chang en l’any 2000.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)