Ciclisme

La Volta a Catalunya del 2021 mantindrà el mateix recorregut

La Volta Ciclista a Catalunya ha confirmat aquest dimecres que per la seva edició número 100, que finalment es disputarà del 22 al 28 de març de 2021 després de l’ajornament el 2020 a causa de la pandèmia, mantindrà el recorregut previst. Així, la cursa tindrà novament Calella com a localitat de sortida i arribada de la primera etapa, que posarà a prova els corredors amb un recorregut de mitja muntanya. La prova començarà en aquesta localitat costanera i finalitzarà en el ja tradicional circuit per la muntanya de Montjuïc (Barcelona).

Les dues arribades destacades en alt seran a les estacions d’esquí de Vallter 2000 i Port Ainé, als Pirineus, dues etapes que es disputaran el tercer i quart dia, respectivament. Abans de les etapes de muntanya, se celebrarà la contrarellotge individual a Banyoles (Pla de l’Estany), que pot condicionar l’estratègia dels ciclistes als Pirineus. En la cinquena etapa, la Pobla de Segur donarà la sortida a una etapa que finalitzarà a Manresa amb la muntanya de Montserrat com a gran escenari, mentre que en la sisena es viurà una de les jornades més llargues amb inici a Tarragona i final a Mataró. Com a colofó a set dies de competició, el circuit de Montjuïc reviurà la clàssica pujada al castell que augmentarà el nivell d’exigència de la jornada final.

L’organització de la Volta ha subratllat, en un comunicat, que la cursa s’adaptarà als protocols sanitaris vigents. En aquest sentit, els organitzadors han precisat que s’incrementarà el personal de control d’accessos, els muntatges en zones de sortida i arribada, i per adaptar-se als protocols en els allotjaments de tots els actors implicats en la prova. “Hem de garantir la seguretat sanitària dels propis corredors, amb el personal dels equips, de l’organització i en el cas que pugui ser possible, dels aficionats”, ha declarat el president de la carrera, Rubèn Peris. Els detalls de quilometratges, ports de muntanya i esprints intermedis de cadascuna de les etapes s’anunciaran en les pròximes setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)