Ciclisme

Jofre Cullell canvia el Megamo pel Primaflor Mondraker XSauce

El ciclista selvatà es marca el mundial de BTT i els Jocs Olímpics com a principals objectius aquest 2021

Jofre Cullell (Santa Coloma de Farners, 1999) s’incorpora aquest 2021 a l’equip Primaflor Mondraker XSauce (PMX Racing Team) després de ser la imatge de Megamo aquestes últimes temporades. Cullell, campió d’Europa júnior de BTT el 2017, afronta aquest 2021 la seva última temporada com a sub-23 després de ser el gran dominador de l’especialitat en les proves espanyoles en la seva categoria i de fer un pas endavant a la copa del món abans de la pandèmia i el confinament.

Cullell continuarà combinant el ciclocròs i el BTT en el seu nou equip. La seva primera prova de l’any serà el campionat d’Espanya de ciclocròs a Cantàbria, abans d’estrenar-se a la copa del món i disputar el mundial a Bèlgica. Amb tot, els seus principals objectius estan marcats en la temporada de BTT, sobretot el mundial en la seva categoria i els Jocs Olímpics, on està ben situat per obtenir una de les places de la federació espanyola.

Al seu nou equip Cullell tindrà com a companys el balear Francesc Barber i la catalana Sara Méndez, dos dels júniors més prometedors del BTT espanyol. La formació la completen els australians Daniel McConnnell i Rebecca McConnell i els veterans David Arroyo i José Márquez, especialistes en marató.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)