Ciclisme

BTT

Cullell fitxa pel PMX Racing Team

Ciclisme. En el seu últim any com a sub-23, el selvatà aspira a disputar els Jocs Olímpics de Tòquio

Jofre Cullell (Santa Coloma de Farners, 1999) s’incorpora aquest 2021 a l’equip Primaflor-Mondraker-XSauce (PMX Racing Team) després de ser la imatge de Megamo aquestes últimes temporades. Cullell, campió d’Europa júnior de BTT el 2017, afronta aquest 2021 la seva última temporada com a sub-23 després de ser el gran dominador de l’especialitat en les proves espanyoles en la seva categoria i de fer un pas endavant a la copa del món abans de la pandèmia i el confinament.

Cullell continuarà combinant el ciclocròs i la BTT en el seu nou equip. La seva primera prova de l’any serà el campionat d’Espanya de ciclocròs a Cantàbria, abans d’estrenar-se en la copa del món de l’especialitat i disputar el mundial a Bèlgica. Amb tot, els seus principals objectius estan marcats en la temporada de BTT, sobretot el mundial en la seva categoria i els Jocs Olímpics, en què està ben situat per obtenir una de les places de la federació espanyola.

En el seu nou equip, Cullell tindrà com a companys el balear Francesc Barber i la catalana Sara Méndez, dos dels júniors més prometedors de la BTT espanyola. La formació la completen els australians Daniel McConnnell i Rebecca McConnell i els veterans David Arroyo i José Márquez, especialistes en marató.

PROTAGONISTA

Estic molt content de formar part d’aquesta gran família, junts esperem arribar als Jocs de Tòquio
Jofre Cullell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)