Ciclisme

CICLISME

CICLOCRÒS

Jofre Cullell liderarà la selecció de ciclocròs

La federació convoca 15 ciclistes per disputar el campionat d’Espanya de l’especialitat a Torrelavega (8-10 de gener)

La federació catalana ha confirmat la llista de corredors que disputaran el campionat d’Espanya de ciclocròs a Torrelavega (8-10 de gener). Jofre Cullell, nou ciclista del Primaflor Mondraker, serà un dels favorits en la categoria sub-23 tot i que la seva millor especialitat és el BTT. La resta de l’equip el formaran Laia Bosch, Marta Cano, Carles Gàmez i Ivan Viladrich (cadets); Nicole Castillo, Paula Recio, Lucía Garcia, Nil Solà, Lluc Coma i Adrià Franquesa (júniors); Marc Brustenga (sub-23), i Jordina Muntadas, Albert Poblet i Marc Romero (elit).

La preparació dels ciclistes s’ha hagut de fer pràcticament en entrenaments o competint fora de Catalunya, ja que degut a les restriccions derivades de la pandèmia del Covid19 només s’han disputat dos competicions de ciclocròs aquest final d’any en territori català, i ambdues a les Franqueses. Així, alguns ciclistes s’han desplaçat a altres indrets per competir, i per exemple el cap de setmana passat tant Laia Bosch com Albert Poblet van obtenir molt bons resultats a la copa de Madrid i al campionat autonòmic de Castella La Manxa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)