Més esport

Milers de persones, clubs i entitats ja han signat el manifest ‘Ja n’hi ha prou’

Laia Palau fa una crida perquè tothom s’adhereixi a una campanya que promou concentracions el proper dissabte davant tots els pavellons

El manifest impulsat a les xarxes per l’esport català amateur i de base contra les restriccions del govern a l’activitat esportiva, sobretot en recintes tancats, té ja més de dues mil adhesions segons han confirmat els promotors d’aquesta plataforma, que es pot seguir a través del compte @JanhihaProu5.

Dissabte, a més, hi haurà una primera concentració davant els pavellons de cada municipi a les 12 del migdia i es preveu una manifestació el dia 23 a Fontajau.

Ha donat suport públic al manifest i la plataforma la jugadora internacional de l’Spar Uni Laia Palau en una intervenció a Twitter: “Hem de trobar la manera que el nostre esport de base continuï funcionant. No defalliu. Suma’t a la plataforma reivindicativa Ja n’hi ha prou.”

Aquest matí ‘Ja n’hi ha prou’ han publicat el seu primer manifest al qual s’hi pot donar suport a través de change.org.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)