Handbol

El Barça, representant en set seleccions al mundial

15 jugadors de l’equip d’handbol disputaran el campionat, que arrancarà el proper dimecres a Egipte

Xavi Pascual només podrà comptar amb tres jugadors (Sorhaindo, Àlex Pascual i Diocou) per entrenar durant un mes de gener en què l’handbol mirarà cap a Egipte, seu del mundial del 2021. El Barça, com passa sovint, hi tindrà una àmplia representació ja que pràcticament tot el primer equip estarà representant en diferents seleccions: Entrerríos, Gonzalo, Ariño i Aleix (Espanya); Fàbregas, Mem i N’Guessan (França); Dolenec, Janc i Makuc (Eslovènia); Petrus i Langaro (Brasil); Cindric (Croàcia); Moller (Dinamarca, i Frade (Portugal). El setzè jugador havia de ser Pálmarsson (Islandia), però una lesió l’ha deixat fora de combat. Casper Mortensen (Dinamarca), per la seva banda, té una lesió de genoll de llarga durada.

La competició s’allargarà fins al 31 de gener, data prevista per a la disputa de la final a El Cairo. Un cop finalitzi el campionat tornaran a arrencar les competicions de clubs. El Barça tornarà a l’acció el dijous 4 de febrer a Veszprém (20:45 hores), en la recuperació del partit ajornat de la jornada 5 de la lliga de campions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)