Rugbi

El GEiEG debuta a la divisió d’honor B contra el Sant Cugat

Rugbi. L’equip grupista torna a l’àmbit estatal després de gairebé quatre anys

El GEiEG debuta aquest diumenge a la divisió d’honor B contra el Sant Cugat a La Guinardera (11 h Xala), en la primera jornada de la segona categoria estatal. Les grupistes van assolir-ne l’ascens el darrer cap de setmana a la fase disputada a Toledo i trenquen el parèntesi degairebé quatre anys sense competir en l’àmbit estatal, des que van baixar de la màxima categoria, el 2017.

Coral Vila diu en la prèvia que el Sant Cugat té cert rodatge en la competició perquè ja la temporada anterior ja va disputar la competició i que, a més, s’ha reforçat amb jugadores de l’INEF, que va renunciar a la màxima categoria i es va dissoldre.

“Serà un primer partit dur i intens. Tots tenim ganes de tornar a jugar i l’únic avantatge és que vam anar a Toledo i vam veure com respon l’equip”diu l’entrenadora grupista, que té moltes baixes en la línia de tres quarts però que assegura que l’equip afronta el debut “amb ganes i il·lusió”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)