Espanya es queda sense final de la lliga mundial

Waterpolo. Encaixa un gol a 5 segons de la fi i perd contra Grècia (12-11)

Un gol a cinc segons del final del partit va evitar que la selecció espanyola pogués passar a la final de la lliga mundial de la zona europea. Espanya va perdre per 12-11 la semifinal contra Grècia i aquesta tarda (18.15 h) jugarà pel tercer i quart lloc contra Itàlia. La tercera posició també classifica per a la superfinal de la lliga mundial, que es disputarà al juny a Tbilisi (Geòrgia).

Espanya va anar per davant en el resultat els dos primers quarts i va arribar al descans amb un mínim 4-5. En el tercer període, el combinat estatal va encaixar un 4-1 i els grecs es van escapar en el marcador. Els darrers vuit minuts, la selecció espanyola va empatar en dues ocasions, la darrera a 1:30 del final, però no va evitar la derrota.