Atletisme

El campionat de Catalunya al Palau Sant Jordi serà el 31 de gener i el míting el 8 de febrer

Aquesta setmana s’acabarà el muntatge de la pista coberta i el dissabte i diumenge ja s’hi faran els primers controls

El campionat de Catalunya de clubs, el 23 i 24 de gener, serà la primera gran cita de la campanya de pista coberta al Palau Sant Jordi, segons el calendari que ha fet públic avui la Federació Catalana d’Atletisme. Aquesta setmana ha de quedar enllestit el muntatge de la pista a la seva nova ubicació temporal, en espera que el pavelló de Sabadell, ara ocupa per un hospital de campanya a causa de la Covid-19, ja estigui disponible en vista al curs vinent. Així, dissabte (sub16) i diumenge (sub20-18) s’hi han de fer els primers controls absoluts. En tot cas, les grans cites de la temporada indoor seran el campionat de Catalunya absolut (31 de gener), el míting internacional (8 de febrer) i el campionat d’Espanya sub18 (13 i 14 de març).

Després d’haver estat durant deu anys emmagatzemada en uns contenidors a Mataró, s’ha hagut de fer una neteja a fons de la pista del mundial de 1995, que en tot cas es manté útil per a la competició. A més del calendari, la Federació Catalana d’Atletisme també ha publicat els reglaments específics de cada competició seguint les directrius sanitàries. De fet, aquestes directrius poden variar en funció de l’evolució de la pandèmia i consegüentment poden fer modificar la competició i el seu reglament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)