Entrerríos salva els mobles per Espanya en l’estrena del mundial contra el Brasil (29-29)

L’equip de Jordi Ribera s’ha vist superat clarament en els minuts finals per la duresa defensiva dels sud-americans i per l’encert de Moraes

Un gol del central del Barça Raúl Entrerríos a set segons del final ha evitat la derrota de la selecció espanyola en el seu debut en el mundial d’Egipte. La selecció de Jordi Ribera tenia el partit controlat en els primers minuts de la segona part (24-18) però els sud-americans han endurit la seva defensa i en atac el pivot del Veszprém Rogério Moraes ha estat imparable. De fet, ell ha fet el 28-29 a 30 segons del final, un gol que ha estat a punt de donar el triomf al Brasil, l’exselecció de Ribera.