Futbol sala

Golejada amarga i a vuitens

Futbol sala. El Barça derrota el Pristina en els setzens de la UEFA Champions League amb tres gols d’Esquerdinha, però està molt pendent de la lesió en el genoll dret de Sergio Lozano

Barça 9 Pristina 2

BARÇA:Miquel Feixas, Marcenio, Dyego, Esquerdinha i Ximbinha –equip inicial–; Matheus, Joselito, Daniel, Sergio Lozano i Povill i Òscar.PRISTINA:Krasniqi, Rukovci, Dervishaj, Alan i Monteiro –equip inicial–; Kelmendi, Rezniqi, Ibisi, Dragusha, Pishtani, Morina, Mavriqi, Berisha i Beqiri.GOLS:1-0 (12’) Dyego. 2-0 (14’) Esquerdinha. 3-0 (16’) Daniel. 4-0 (17’) Joselito. 4-1 (18’) Dervishaj. 5-1 (19’) Matheus. 6-1 (21’) Esquerdinha. 6-2 (26’) Ibisi. 7-2 (341’) Esquerdinha. 8-2 (33’9 Povill. 9-2 (38’) Povill.ÀRBITRES:Deca i Chita (Romania). Trageta groga a Povill.

El Barça es va classificar pels vuitens de final de la UEFA Champions League després de golejar per 9-2 el Pristina, el campió de Kosova. La nota negativa del partit va ser la lesió en el genoll dret que va patir Sergio Lozano en la primera meitat. No hi ha un diagnòstic i dilluns se li farà una ressonància magnètica per veure l’abast, però com va comentar algun jugador al final del partit sembla que podrien ser els lligaments creuats.

Els blaugrana van trigar a marcar el primer gol en aquest partit de setzens de final que es va disputar a partit únic, però després van ser molt superiors i els gols van anar arribant un darrera l’altre. Els blaugrana no van notar les cinc baixes que tenien i van disposar de minuts els joves Povill, que va marcar dos gols, i el porter Òscar, que va debutar a la Champions. En l’apartat golejador Esquerdinha va destacar amb tres dianes.

El primer gol del Barça no va arribar fins el minut 12, però un cop els blaugrana es van avançar en el marcador ja no van tenir aturador. En els primers minuts del partit el Pristina es va defensar i va buscar el contraatac amb encert. Va obligar a Miquel Feixas a fer una parell de bones aturades. Un temps mort d’Andreu Plaza en el minut 11 va canviar les coses, i ràpidament Dyego va inaugurar el marcador, i un minut i mig després Esquerdinha va fer el 2-0. En el minut 16 Sergio Lozano va rebre una forta entrada quan xutava a porta amb la cama esquerra. El seu genoll dret va rebre el cop i enseguida el jugador va veure que l’hi havien fet mal. Després de ser atès a la pista el van haver de retirar lesionat cap el vestidor. Els seus companys van notar anímicament el fet de perdre al seu capità per lesió, però no va afectar a la seva efectivitat davant la porteria contraria. Daniel i Joselito van situar el 4-0 en el marcador en els minuts següents. El Pristina va marcar en un contraatac i a un minut del descans Matheus va anotar el 5-1 amb que va finalitzar la la primera meitat.

La segona part va començar amb una greu errada del porter visitant que va passar la pilota directament a Esquerdinha i aquest va marcar. El conjunt de Kosova va intentar crear perill i va aconseguir marcar en la sacada d’una falta, però els blaugrana van continuar buscant la porteria contraria i marcant gols. Esquerdinha va fer el seu tercer gol del partit (7-2), i en els darrers minuts Povill en va marcar dos més, i va completar la golejada blaugrana amb el 9-2.

ELS PROTAGONISTES

Aquests partits són importants, sabíem des del principi que ens hi havíem de posar perquè es podia complicar
Esquerdinha
JUGADOR DEL BARÇA

LA DADA

És el típic partit que no saps com anirà, al final ha sortit bé i estem contents del resultat