Handbol

Luka Cindric, lesionat a l’engonal es perd el que resta del mundial i torna cap a Barcelona

El central croat del Barça Luka Cindric es va lesionar a l’engonal en el partit de divendres contra el Japó, que va acabar en empat (29-29), i es perdrà el que resta del mundial, segons ha confirmat la federació del seu país. Cindric tornarà a Barcelona, ja que el format bombolla amb què es disputa el campionat impedeix que pugui començar el tractament de la lesió a Egipte. Luka Cindric, que ja va jugar lesionat la final del passat Europeu, serà substituït per Janko Kevic, que debutarà en el partit que enfrontarà aquesta tarda (18:00) l’equip balcànic amb Angola. El central del Nexe no serà no obstant això l’única novetat en el conjunt croat, ja que el seleccionador Lli Cervar va decidir incloure a la llista, aquesta vegada per motius tècnics, el jove lateral Halil Jaganjac pel pivot Marin Sipic.

L’Alemanya-Cap Verd, cancel·lat per dos positius

El partit que havien de jugar aquesta tarda Alemanya i Cap Verd ha hagut de cancel·lar-se perquè la selecció del país africà no disposa del mínim de jugadors requerits després que dos dels seus integrants hagin donat positiu per Covid-19. El partit es dona per guanyat a Alemanya per 10-0. Cap Verd només havia desplaçat onze jugadors a Egipte i amb els dos positius s’havia quedat amb nou, quan el mínim que marca el reglament del mundial és de deu. La federació de Cap Verd ha anunciat que convocarà dos jugadors més amb vista al partit de dimarts contra Uruguai.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)