Tennis

Marc López torna a les pistes

Tennis. El campió olímpic de dobles a Rio de Janeiro 2016 no disputa un partit des del febrer passat i jugarà l’obert d’Austràlia formant tàndem amb l’asturià Pablo Carreño

Marc López tornarà a les pistes en l’obert d’Austràlia, en el qual jugarà la competició de dobles al costat de Pablo Carreño. El campió olímpic a Rio de Janeiro 2016 formant tàndem amb Rafa Nadal no disputa un partit de dobles des del febrer de l’any passat, quan va jugar el torneig d’Acapulco. Ha caigut fins al lloc 328è del rànquing de dobles –va ser el número 3 el 2013 i atresora 14 títols–, però encara tindria aspiracions de tornar als Jocs Olímpics l’estiu vinent si obté bons resultats. En els darrers mesos havia estat l’entrenador de Feli López. López és el cinquè català en el torneig austral, que es jugarà del 8 al 21 de febrer. En masculí també hi seran Albert Ramos (46è) i Marcel Granollers (11è de dobles). En noies, han accedit al quadre principal Paula Badosa (67a) i Aliona Boslova (103a), que per una posició de rànquing es va deslliurar de la prèvia. Els jugadors que arriben a Austràlia han de fer quarantena, però n’hi ha 72, inclosa Badosa, que estan confinats en les seves habitacions de Melbourne14 dies pels quatre positius en els tres avions dels vols procedents de los Ángeles, Doha i Abu Dhabi, el que va agafar la catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)