Handbol

La selecció de Cap Verd es retira del mundial per la Covid-19

Després de dos casos positius, la selecció del país africà no disposa del mínim de deu jugadors per fer la convocatòria que marca el reglament

La selecció de Cap Verd s’ha retirat definitivament del mundial d’Egipte a causa de les baixes dels seus jugadors per positius per Covid-19, segons ha anunciat avui la Federació Internacional d’Handbol (IHF). Després d’haver de cancel·lar el partit de diumenge contra Alemanya per no poder reunir el mínim de deu jugadors requerits pel reglament de la competició, la federació de Cap Verd ha decidit abandonar el campionat. Segons una nota emesa per la IHF, s’ha acceptat la retirada per protegir la salut de totes les parts implicades en el mundial. Amb la marxa de Cap Verd, els tres partits d’aquesta primera fase seran comptabilitzats amb victòries dels seus rivals per 10-0. En l’únic partit que havien pogut jugar, la selecció d’aquest país africà havia perdut contra Hongria, per 34-27. Així, Uruguai, que havia perdut els dos partits contra Alemanya (43-14) i Hongria (44-18) es guanya l’accés a la fase següent com a tercera de grup. L’equip germànic i el magiar es jugaran demà (20.30 h) el primer lloc del grup A.

En la segona fase del campionat, Alemanya, Hongria i Uruguai quedaran enquadrats en el grup I, juntament amb els tres primers del grup B, el d’Espanya, que demà tanca la primera fase contra Tunísia (18 h). L’altre partit enfrontarà Brasil i Polònia (20.30 h).

DESTACAT

Els seus partits de grup es comptabilitzaran com a victòries per 10-0 dels seus rivals
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)