La selecció espanyola guanya Tunísia (36-30) i passa com a primera de grup

El porter Gonzalo Pérez de Varga ha estat el millor amb 18 aturades

La selecció espanyola ha guanyat Tunísia per 36-30 en l’últim partit de la primera fase i s’ha classificat per la segona com a primera de grup i amb tres punts acumulats. L’acompanyaran Brasil i Polònia, i es trobaran amb els tres primers del grup A, Alemanya, Hongria i Uruguai. Espanya, dirigida pel gironí Jordi Ribera i amb sis jugadors catalans, no ha tingut problemes per aconseguir la victòria, i ha tingut en el porter Gonzalo Pérez de Vargas al seu millor homes amb 18 aturades, mentre que el màxim golejador ha sigut Ángel González amb 10 dianes.

El partit ha començat amb alternatives en el marcador i avantatges d’un gol per un i altre equip. A partir del minut quinze Espanya s’ha distanciat de tres gols gràcies a un parcial de 3-0 (11-8) i s’ha mantingut per davant en el marcador fins al descans (17-14) amb marges de dos i tres gols. Gonzalo Pérez de Vargas ha estat molt efectiu a la porteria amb 10 aturades, mentre que en atac ha brillat l’extrem Ángel Fernández amb 7 gols. En la segona meitat el conjunt estatal ha millorat una mica més en defensa, ha continuat efectiu en atac i ha anat ampliant la seva avantatge poc a poc fins arribar a un màxim de 8 gols a sis minuts del final (34-26).