Natació

Centenari de la federació catalana, “Entre tots i totes, 100 anys”

S’ha presentat la campanya d’actes que s’aniran fent durant l’any per conèixer la seva història

Els 100 anys de la Federació Catalana de Natació s’han començat a commemorat avui amb un acte en l’antiga fabrica Estrella Damm en la que s’ha presentat la campanya del centenari “Entre tots i totes, 100 anys” en que es vol rememorar el cent anys mitjançant cent moments que ajudin a explicar la història de la federació catalana. També s’ha presentat el logotip del centenari que acompanyarà a l’escud de la federació i que està banyat en or pels 100 anys.

L’acte ha comptat amb la presencia del secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, el president de la federació catalana Enric Bertrán, el regidor d’esports de l’ajuntament de Barcelona, David Escudé, el president de la UFEC, Gerard Esteva, en l’apartat institucional i també amb alguns dels esportistes més destacats com Gemma Mengual, Daniel López Pinedo, Maica Garcia i Jessica Vall.

El president de la federació, Enric Bertran ha dit que els moments actuals són complicats per la Covid-19, però que la història de la natació catalana no és la dels últims mesos i que la volen posar en valor.

La federació catalana es va constituir el 25 de febrer del 1921 i actualment té 128 clubs i 17.000 llicencies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)