Futbol sala

El Barça, emparellat amb l’ACCS francès en els vuitens de la Champions

L’eliminatòria a partit únic es jugarà al Palau Blaugrana entre el 16 i el 21 de febrer. El rival del conjunt d’Andreu Plaza té a les seves files a Ricardinho i Carlos Ortíz

El Barça ha quedat emparellat amb l’ACCS Villeneuve francès el en els vuitens de final de la UEFA Futsal Champions League segons el sorteig que s’ha efectuat aquest migdia a Nió. L’eliminatòria, a partit únic, es disputarà al Palau Blaugrana entre el 16 i el 21 de febrer. Tot i que el projecte del conjunt francès sembla passar per greus dificultats econòmiques, té a les seves files jugadors de la qualitat de Carlos Ortíz i Ricardinho. En l’eliminatòria anterior, l’ACCS es va desfer del Pesaro (2-2) en la tanda de penals, mentre que el Barça, vigent campió de la competició i cap de sèrie número u, va vèncar amb suficiència el Pristina de Kosova (9-2).

Si l’equip d’Andreu Plaza supera aquesta eliminatòria accedirà directament a la final a vuit de Minsk, que es disputarà entre el 28 d’abril i 3 de maig, i ja sap que s’enfrontarà contra el rival amb pitjor coeficient dels vuit classificats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)