Handbol

Tràmit contra l’Uruguai

Handbol. La selecció espanyola pot certificar matemàticament l’accés als quarts de final del mundial si supera el feble rival sud-americà (15.30 h, per Tdp) i després Polònia no venç Hongria

Després de quatre partits de màxima exigència, la selecció espanyola té avui contra l’Uruguai un duel teòricament molt més accessible que pot certificar definitivament el seu accés als quarts de final, sempre que Polònia no guanyi després (18 h) contra Hongria, la líder del grup. El combinat uruguaià és debutant en la fase final del mundial i, de fet, ha accedit a la fase principal després de la retirada de Cap Verd. Serà una bona oportunitat perquè Jordi Ribera doni descans als jugadors més carregats de minuts, i fins i tot podria convocar el porter Sergey Hernández o el lateral Iosu Goñi, que encara no s’han estrenat. Amb tot, el sarrianenc no vol distraccions: “Hem d’estar concentrats des de l’inici per acabar amb bones sensacions.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)