Futbol sala

L’Industrias guanya el seu primer partit a casa

Els colomencs han iniciat la segona volta derrotant el Ribera Navarra (3-1)

L’Industrias Santa Coloma ha guanyat el seu primer partit a casa en la lliga aquesta temporada en derrotar el Ribera Navarra per 3-1. Els colomencs no han sumat els tres punts com a locals fins el primer partit de la segona volta, i ho han fet contra un rival directe de la seva zona de la taula.

En la primera meitat els dos equips han arribat a la porteria contraria i els navarresos han dominat els primers minuts en els que el porter local Mario Almagro ha hagut de fer bones aturades. Els colomencs han fet un pas endavant i s’han avançat en el marcador en el minut 16 amb un gol de Sepe després d’una bona jugada d’equip, i amb aquest 1-0 s’ha arribat al descans.

En la segona part ha pujat la intensitat dins la pista i l’Industrias s’ha distanciat en el marcador (3-0). Bermusell ha marcat el seu primer gol en la lliga i Álvarez ha marcat a porta buida quan el Ribera Navarra ha començat a atacar de cinc. A cinc minuts del final Corso ha marcat en pròpia porta, però l’equip ha reaccionat bé, ha aguantat els atacs de porter-jugadors dels navarresos i també ha disposat de les seves ocasions.