Futbol sala

L’Industrias guanya el seu primer partit com a local

Futbol sala. Va superar el Ribera Navarra en un partit molt complet

Industrias 3 Ribera Navarra 1

INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Mario Almagro, Corso, Sepe, Llamas i Drahovsky –equip inicial– Uri Santos, Bermusell, Cardona, Khalid, Álvarez, Abdel i Lluís.RIBERA NAVARRA:Gus, David, Nil Closas, Sena i Mínguez –equip inicial–; Pedro, Ibarra, Gabriel Vasques, Lemine, Dani Martín, Terry i Adrian Pereira .GOLS:1-0 (16’) Sepe. 2-0 (29’) Bermusell. 3-0 (33’) Álvarez. 3-1 (35’) Corso, en pròpia porta.ÀRBITRES:Bernabéu i Delgado. Van mostrar targeta groga a Khalid, Uri Santos i Javi Rodríguez, tècnic, per l’Industrias, i a David, Mínguez, Lemine, Dani Martín i Pedro del Ribera Navarra.COMENTARI:L’Industrias Santa Coloma va aconseguir la primera victòria com a local en aquesta lliga al superar per 3-1 el Ribera Navarra. Els colomencs van haver d’esperar al primer partit de la segona volta per poder sumar els tres primers punts a casa. El partit contra els navarresos va ser intens i l’Industrias va fer un partit molt complet per aconseguir tres punts importants contra un rival directe. Els dos conjunts van tenir ocasions en els primers minuts i Sepe va inaugurar el marcador abans del descans. En la segona meitat Bermusell, que va fer el seu primer gol en la lliga, i Álvarez, a porta buida, van distanciar els colomencs en el marcador, i tot i que Corso es va fer un gol en pròpia porta, l’equip va respondre molt bé i va guanyar a casa.