Futbol sala

Tres punts treballats

Futbol sala. El Barça s’avança amb un 0-2, però no certifica la victòria a la pista del Peníscola fins a tres segons del final

Peníscola 1 Barça 3

PENÍSCOLA:Molina, Igor, Iván Rumbo, Orzáez i Paniagua –equip inicial–; Agustín Plaza, Luciano Gauna, Rahali, Bruno Gomes, David, Tuli, Walex i Mati Starna.BARÇA:Miquel Feixas, Marcênio, Esquerdinha, Dyego i Ximbinha –equip inicial–; Daniel, Matheus, Mario López, Povill, Abdré Coelho, Joselito i Òscar.GOLS:0-1 (12’) Esquerdinha. 0-2 (28’) Marcênio. 1-2 (34’) Bruno Gomes. 1-3 (40’) Marcênio.ÀRBITRES:Martínez i Navarro. Van mostrar targeta groga a Rahali i Bruno Gomes, del Peníscola, i Matheus i Dyego, del Barça.

El Barça va patir per imposar-se i emportar-se els tres punts en la visita a la pista del Peníscola. Els blaugrana van haver de treballar de valent per guanyar per 1-3, i no van poder certificar la victòria fins a tres segons del final. El Barça es va avançar amb un 0-2, però els locals van buscar la remuntada i van tenir ocasions per empatar. El Peníscola sempre va anar a l’atac i va buscar la victòria. Des de l’inici va posar a prova la defensa blaugrana i el porter del Barça, Miquel Feixas, que va fer grans aturades. Els blaugrana també van tenir bones ocasions i va destacar Marcênio, que va fer la passada del primer gol marcat per Esquerdinha i després ell va fer els altres dos. En els últims minuts el Peníscola va atacar amb porter jugador per empatar. Va perdre la pilota i Marcênio va sentenciar a tres segons del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)