Handbol

Hvroje Horvat substitueix Lino Cervar com a seleccionador de Croàcia

El tècnic ha exercit com a segon en el mundial d’Egipte, en què el combinat balcànic ha acabat en una decebedora quinzena posició

El tècnic Hvroje Horvat, fins ara segon entrenador del combinat croat, ha estat nomenat avui nou seleccionador d’handbol en substitució de Lino Cervar. Tot i que ha continuat fins al final de la competició, el veterà tècnic croat va anunciar diumenge la seva dimissió després de la derrota contra l’Argentina i que deixava l’equip balcànic pràcticament sense possibilitats d’accedir als quarts de final. Ha estat precisament Cervar, en la seva condició de coordinador de l’handbol masculí, el que ha proposat el nom de Horvat, en una llista en la qual també hi figuraven l’exjugador Ivano Balic i el exseleccioador Slavko Goluža. “Després d’una discussió exhaustiva i una anàlisi detallada de cada un dels candidats, es va determinar que Ivano Balic, lamentablement, no compta amb la titulació necessària per exercir el càrrec. D’entre els candidats restants, la junta directiva va decidir donar una continuïtat al treball realitzat en l’equip i nomenar Hvroje Horvat com a seleccionador”, assenyala la Federació Croata d’Handbol en el seu lloc web.

El primer objectiu de Horvat, que ha exercit com a ajudant de Lino Cervar en el mundial d’Egipte, en què els balcànics han acabat en una decebedora quinzena posició, serà tractar d’aconseguir la classificació per als Jocs de Tòquio en el duríssim torneig preolímpic que es disputarà el mes de març a França. La vigent subcampiona d’Europa tindrà com a rivals a França, Portugal i Tunísia. “Gràcies a la junta directiva per confiar en mi. Al llarg d’aquests vuit anys treballant amb els joves i com a assistent de Lino Cervar he acumulat molt coneixement i experiència. Sóc conscient de la responsabilitat que suposa el càrrec, però crec que puc respondre a tots els desafiaments i liderar a Croàcia amb èxit”, ha comentat Horvat després del seu nomenament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)