Surf de neu

Cinquè lloc de Queralt Castellet en els X-Games d’Aspen

Surf de neu.

“No he pogut planxar la ronda que volia a la final. M’ha passat una mica com a Laax, no he pogut entrar el 1080, però mantinc l’esperança que estic fent una bona feina” diu Queralt Castellet, cinquena en els X-Games d’Aspen en què l’any passat havia guanyat l’or. Chloe Kim i Maddie Mastro (EUA) han estat primera i segona, davant les japoneses Haruna Matsumoto i Kurumi Imai.

La vallesana s’entrena des d’aquest any amb Danny Kass, que té dues medalles de plata en mig tub als Jocs d’Hivern en el seu palmarès. “Els canvis sempre tenen alguna cosa positiva i el meu objectiu segueix sent el mateix: aprendre molt i passar a un nou nivell” diu la sub-campiona del món el 2015, que es queda als Estats Units pendent d’on es farà el mundial perquè després de cancel·lar-se per la pandèmia –s’havia de fer a la Xina– s’ha anunciat una nova cancel·lació un cop designada l’organització a Calgari.

“Estic en una etapa de molt treball, però difícil i complicada i d’adaptació a molts canvis: nou programa, noves estratègies, nou entrenador i això comporta un temps d’adaptació, però estic seguríssima que donarà els seus fruits” explica.

Queralt Castellet havia estat segona en la primera ronda en la segona Chloe Kim s’ha posat primera i ha mantingut la posició fins el final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)