Rugbi

El Barça i la Santboiana, en forma a la lliga de rugbi

Els blaugrana no fallen a casa contra el cuer (47-14) i el degà suma a València el primer triomf a domicili (24-31)

La desena jornada de la lliga de rugbi s’ha saldat amb una doble victòria catalana del Barça i la Santboiana, que s’apropen més als seus objectius. Els blaugrana no han fallat a casa contra l’Independiente, el cuer (47-14), en una exhibició ofensiva en la qual hi han participat gairebé tots els jugadors. De fet, les set marques de l’equip les han anotat totes jugadores diferents, fet que no és fàcil de veure en un partit d’alt nivell: Aira, Granell, Cane, Cetti, Barranco, Muñiz i Losada. El mig d’obertura internacional Guemes ha tingut un bon dia amb els xuts, tot i el vent, i ha clavat sis de les set transformacions. Els blaugrana, ja classificats per a la copa, es mantenen tercers.

La Santboiana, per la seva banda, ha guanyat el seu primer partit a domicili en un duel directe contra les Abelles, a València (24-31), amb marques de Anguita (2), Contardi i Puig i 11 punts amb els xuts de Soto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)