Esquí

La Molina acull una prova FIS, el 15è Trofeu Francesc Viladomat

Esquí.

El 15è Trofeu Francesc Viladomat, que forma part del calendari FIS i que organitzen el CANMC i la FCEH, s’ha fet aquest cap de setmana marcat pel seguiment de les rigoroses mesures de prevenció de la Covid-19 i per unes condicions climatològiques variables.

La pista Torrent Negre de La Molina era el marc de la prova Gegant, amb vent, neu, pluja, boira i en algun moment calamarsa. L’esquiador de tecnificació de la FCEH, Marc Vilalta (GRANUEC), era el vencedor absolut i sub-21, seguit de Jordi Serra (CANMC) i el també membre de la FCEH, Jordi Beascoechea (LMCE), tercer. Jan Sulé, company d’equip de Vilalta, va guanyar en sub-18. Anna Borràs (MLEC) i Silvia Vila (CANMC) van ser tercera i quarta.

L’Eslàlom es va fer a Roc Blanc, amb Marc Vilalta segon absolut i millor sub-21. Jordi Beascoechea era quart i Manel Castellví (CANMC)cinquè. Anna Borràs tornava a ser bronze, Sílvia Vila cinquena i Arianna Vilar (MLEC) vuitena.

“Podem estar satisfets tenint en compte les circumstàncies. Només vam poder portar a quatre corredors, ja que la resta de l’equip es trobava confinat a causa del positiu d’un contacte estret” diu el tècnic de la FCEH, Edu Rabat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)