Esquí

Núria Pau, 23a a la copa d’Europa de Gegant a Krvavec (Eslovènia)

Esquí. El segon millor resultat de la ribetana aquesta temporada l’acosta al campionat del món

Núria Pau ha acabat en el lloc 23 en la copa d’Europa de Gegant que s’ha disputat a Krvavec (Eslovènia), després d’acabar entre les trenta millors en les dues mànigues

“Després de donar-ho tot en les últimes copes del Món i que el resultat no acabés d’arribar, estic molt contenta de com ha anat avui. Aconseguir fer dues mànigues dins del top 30 amb el nivell que hi ha a les copes d’Europa em dóna molta motivació per lluitar demà per seguir escalant posicions dins del rànquing mundial” diu la ribetana, que destaca: “Ha estat el segon millor resultat de la temporada tant en copa d’Europa com amb punts FIS. Demà lluitaré per a finalitzar dues mànigues netes i aconseguir el resultat que necessito per a poder participar als mundials d’esquí alpí”.

Els punts que ha sumat Núria Pau la fan pujar posicions en el rànquing l i un bon dorsal aquest dimecres.

El vuitè lloc a la copa d’Europa d’Andalo a finals de desembre ha permès Pau sortir en el lloc 22 i acabar el 21. En la segona, començava el 20 i acabava 23a.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)