Waterpolo

L’Eurolliga, en joc

Waterpolo. El Sabadell, el Mataró, el Mediterrani i el Sant Andreu participen en la fase de grups amb el repte d’accedir als quarts de final

Com la temporada passada, escapçada amb els quarts de final en joc per la pandèmia, l’Eurolliga es posa en marxa amb la participació de quatre clubs catalans entre els divuit contendents, una evidència del potencial del waterpolo del país en l’àmbit internacional. El repte és accedir als quarts de final, el premi que aconseguiran els dos primers dels quatre grups en competició. L’Astralpool CN Sabadell és la gran referència. No només perquè encara és el vigent campió (2019), sinó perquè tindrà un camí teòricament més assequible. El seu grup (D), que inicialment era de quatre equips, havia d’enfrontar-se a Berlín, però per la renúncia de l’Spandau 04 alemany ha quedat reduït a tres. Al final, la seu s’ha traslladat a Verona i, en aquest grup, només un –els altres són el Dunaujvàros i el Vouliagmeni– quedarà fora de joc. A la mateixa ciutat del Vèneto hi competiran el CN Mataró i el CE Mediterrani en un grup B molt obert, on a més de les amfitriones hi juga el Kirixi i el Ferencvàros. El duel català serà dissabte (18 h). Tant les maresmenques com les de Sants venen avalades per una bona trajectòria a la lliga espanyola. El quart club català en competició, el CN Sant Andreu, és probablement qui té un grup més complicat. Les de Javi Aznar competeixen a Budapest i se les tindran amb l’UVSE local, l’Ekipe Orizzonte, el conjunt més llorejat de l’Eurolliga, l’Uralotxka i el Lille.

GRUP A (Budapest)
CN Sant Andreu (Catalunya)
Lille UC (França)
Ekipe Orizzonte (Itàlia)
Dynamo Uralotxka (Rússia)
UVSE Budapest (Hongria)
GRUP B (Verona)
CSS Verona (Itàlia)
Ferencvàros Budapest (Hongria)
Kinef Kirixi (Rússia)
CN Mataró (Catalunya)
CE Mediterrani (Catalunya)
GRUP C (Roma)
Olympiacòs (Grècia)
Olympic Niça (França)
Plebiscito Pàdua (Itàlia)
SIS Roma (Itàlia)
BVSC-Zuglo (Hongria)
GRUP D (Verona)
Dunaujvàros (Hongria)
Astralpool Sabadell (Catalunya)
Vouliagmeni (Grècia)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)