El Mediterrani no pot aturar la velocitat del Kirixi (10-15)

L’equip rus, el gran favorit del grup B de l’Eurolliga, ha encarrilat el triomf amb un parcial d’1-4 en el tercer quart (7-13)

El CE Mediterrani ha perdut clarament contra el Kirixi per 10-15 (2-3, 4-6, 1-4 i 3-2), que es confirma com el gran favorit per accedir als quarts de final de l’Eurolliga com a primer del grup B, a Verona. El conjunt de Marc Comas no ha sabut aturar la velocitat en el joc imprès per l’equip rus, campió europeu el 2017 el 2018, especialment en el segon i el tercer quart. Les golejadores del Medi han estat: Clara Espar (3), Paula Crespí (2), Helena Dalmases (2), i amb un Roser Tarragó, Sarah Lizotte i Carla Toha.

Inicialment, el conjunt de Sants ha sabut respondre a la millor posada en escena del Kirixi (0-2 i 1-3) i, per dues vegades, ha empatat el duel ja en el segon quart amb una diana de penal de Clara Espar i d’Helena Dalmases (4-4 i 5-5). L’equip rus, però, imprimia un ritme molt alt al seu joc i a còpia de contraatacs tornava a obrir bretxa en el resultat després d’una parcial de 0-3 rubricat en una gran acció d’Ivanova (5-8). Tot i el gol de penal de Tarragó, el resultat al descans era clarament favorable a Kirixi (6-9). El panorama s’ha enfosquit després de la represa. Anna Karnaukh li aturava un penal a Tarragó, i el conjunt rus posava la directa cap a la victòria. El Medi s’ha encallat i el doble campió europeu sentenciava el duel amb un parcial de 0-4 (6-13). Lizotte, encara en el tercer quart, retallava diferències i les de Sants maquillaven el resultat amb un últim parcial favorable (3-2).

El Sant Andreu, sense possibilitats contra l’Uralotxka (23-5)

A Budapest, el CN Sant Andreu, condicionat per la baixa de dues jugadores amb Covid-19 que s’han quedat a Barcelona, no ha tingut cap possibilitat contra l’Uralotxka, que ’ha imposat per un contundent 23-5 (6-1, 5-0, 7-2 i 5-2). Rozanne Voorvelt (2), Noelia Mora, Raquel Prieto i Mar Navarro han estat les autores dels gols de l’equip de Javi Aznar.