Esports de muntanya

Primer podi en una individual per a Albert Pérez

Esquí de muntanya.

El tercer lloc del júnior Albert Pérez en la cursa individual de la copa del món que es fa avui i demà a Arâches-la-Frasse, a l’Alta Savoia francesa, és el primer podi de l’esquiador del Cerdanya Skimo Team en l’especialitat –en té en verticals–, que es consolida com el català més en forma aquest a temporada.

Ot Ferrer ha acabat en la quarta posició de la prova júnior mentre Marta Garcia Farrés ha estat la cinquena en la categoria femenina absoluta. Oriol Cardona ha abandonat i Marc Pinsach i Pau Coll han acabat en els llocs 30 i 46 mentre Maria Costa era desena en sub-20.

“Fins la quarta pujada hem anat junts amb l’Ot, semblava una cursa per parelles, ens hem trobat molt còmodes. Les baixades, que solen ser el nostre punt feble, eren com en el Pirineu. He caigut un parell de cops però m’he pogut refer i anant de menys a més hem arribat a anar tercer i quart. Al final m’he pogut escapar una mica d’ell” explica Pérez.

La segona cursa de la tercera cita de la copa del món és aquest dissabte, en la modalitat esprints.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)