Primer empat de Sarrià i Bordils en un final de bojos (24-24)

Handbol.

El tercer derbi gironí a plata ha acabat amb empat a 24 després d’un final que ha tingut de tot i que s’ha acabat amb Palahí llançant amb el rellotge a zero des de quinze metres. Un xut que s’ha quedat a la barrera i no ha impedit l’empat que ha fet Lozano a 7 segons.

El Sarrià ha començat més fort i marcant en les tres primeres possessions s’ha fet amb el ritme del partit (3-1, Pere Arnau d e penal). El Bordils ha trobat els xuts de Palahí i ha pogut empatar amb el tercer gol del lateral (5-5). Pere Arnau un altre cop de penal, Martí Arnau i Roc Segarra han enllaçat un 3-0 que obligava Pau Campos a demanar temps per ajustar la defensa. I li ha sortit bé, perquè tot i anar 4 avall (10-6 Lozano) el Sarrià no ha tingut continuïtat ofensiva i Xicu Reixach ha tancat un 0-4 que empatava a 11, després de temps mort de Salva Puig, amb gols de quatre homes diferents (13-12 al descans).

Guillem Lozano al vuit de la segona i amb el seu tercer gol ha fet el 17-15 de penal i amb l’exclusió de Pep Reixach. Vicente ha fet el 18-15 a la contra i Pau Campos ha hagut de demanar temps (8:31), després del qual Torres igualava la màxima (19-15).

El Bordils ha trobat els extrems i ha ajustat el marcador mitjançant Moreno i Reixach de penal (19-17). Bañeras després de dues inferioritats i grans aturades a les dues porteries ha fet el 20-19 i Xicu Reixach ha empatat a 20 a 11 minuts per acabar.

Palahí a set minuts i mig posava a davant per primer cop el Bordils (20-21 i 21-22) després del contragol de Lozano, que empatava a 22 de penal amb el seu setè gol a la segona meitat. Montes al pivot ha fet el 22-23 i el Sarrià s’ha quedat amb un menys per l’exclusió de Ballester.

L’emoció

El Bordils ha agafat la màxima a dos i mig amb Pep Reixach de penal (22-24), en una acció en la qual Roc Segarra ha estat desqualificat. Lozano de penal i després d’exclusió de Ferrer ha escalfat l’ambient (23-24). El Bordils ha fallat el seu atac i, ja en el darrer minut, Palahí ha pres la pilota a Martí Arnau però Lozano ha empatat a 7 segons després de recuperar la pilota a camp propi.