El CN Sabadell i el CN Mataró segellen el bitllet a quarts

Waterpolo. L’equip vallesà salva un empat contra el Vouliagmeni (7-7) i el maresmenc guanya un derbi molt ajustat amb el CE Mediterrani (6-5)

L’Astralpool CN Sabadell i el CN Mataró seran els representants catalans en els quarts de final de l’Eurolliga. Encara queda una jornada per acabar la fase preliminar de la competició, però tant sabadellenques com mataronines ja han acabat els seus partits a Verona amb els deures fets. Cap dels dos ho va tenir fàcil. El conjunt de David Palma va haver de remuntar un parcial de 5-1 per salvar l’empat contra el Vouliagmeni (7-7), i avui haurà d’esperar el resultat del partit entre les gregues i el Dunaújváros per saber si passa com a primer o segon de grup. Al seu torn, l’equip de Dani Ballart tenia un duel fratricida amb el CE Mediterrani. El partit, entre dos equips que es coneixen perfectament, va ser travat i es va resoldre a favor de les maresmenques per un ajustat 6-5 (0-1, 3-1, 2-0 i 1-3), perquè van saber treure molt més rèdit de les jugades en superioritat.

El CN Sabadell no va trobar el camí en els primers minuts de joc. Un gol de penal de Forca, a tocar del descans, i un altre just després de la represa van encetar el camí de la remuntada. En l’últim quart, el partit es mantenia obert, i una diana de Keuning en l’últim minut va segellar l’empat. El derbi català es va començar a decantar a favor del Mataró amb els parcials del segon i el tercer quart. Amb tot, el Medi va reaccionar, va escurçar distàncies (6-5) i en tres minuts de joc va disposar de fins a tres atacs per forçar un empat que li hauria donat esperances.