El CN Sant Andreu tanca l’Eurolliga amb una nova derrota

Ha perdut clarament contra l’Ekipe Orizzonte per 22-7. L’Astralpool Sabadell, que avui no juga, acaba primer del seu grup

El CN Sant Andreu ha tancat la seva participació en la fase de qualificació de l’Eurolliga amb una nova derrota. Les barcelonines han perdut per 22-7 contra l’Ekipe Orizzonte italià i han acabat el seu grup en la darrera posició amb quatre derrotes en quatre partits. Enfront les italianes només han aguantat sis minuts (2-2) ja que s’ha arribat al final del primer quart amb un 5-2 i al descans amb un clar 10-2. En la segona meitat l’Elipe Orizzonte ha ampliat el marcador encara més. Gisela Farré ha marcat tres gols, mentre que Rozanne Voorvelt, Noelia Mora, Nada Mandic i Marta Ungria n’han fet un.

L’Astralpoool Sabadell, que ja està classificat pels quarts de l’Eurolliga i no juga en aquesta última jornada, ha passat com a primer del seu grup. Les vallesanes estaven pendents de l’últim partit per saber si serien primeres o segons, i la victòria del Dunaújváros els ha deixat en el primer lloc. Les hongarès ha derrotat per 11-9 el conjunt grec del Vouliagmeni i s’han classificat pels quarts com a segones de grup.