El Granollers escala al quart lloc a velocitat de creuer

Handbol. L’equip d’Antonio Rama imposa el seu ritme al Port Sagunt

Granollers 35 Port Sagunt 22

FRAIKIN BM GRANOLLERS:Guàrdia; Lancina (2), A. Márquez (5), Salinas (2), Martínez (5), Gassama (3), A. García (3, 2 p.) –set inicial–; Sastre (p.s.), Gurri (3), Pérez (2), M. García (1), Chema Márquez (3), Valera (5, 1 p.), Domingo, Rey (1) i Franco.FERTIBERIA PORT SAGUNT:Guitart; Mirallave (1 p.), Gil (3), Carou, Corzo (2), Aizen (1), Pozzer (3) –set inicial–; Franzini (p.s.), Martínez (p.s.), Miralles (4), Querín (4), Camacho, Cruz, Ó. García, Pomeranz (3) i Kozina (1).PARCIALS:4-1, 5-3, 10-4, 11-7, 13-9, 16-10; 20-12, 22-12, 24-15, 28-18, 32-20 i 35-22.ÀRBITRES:Ausàs i Florenza. Exclusions: M. García (14’) i Rey (24’); i Pozzer (16’).COMENTARI:El BM Granollers continua la seva bona ratxa de resultats i ja ha escalat fins al quart lloc de l’Asobal després d’una clara victòria contra el Port Sagunt. El partit es va plantejar com un duel d’estils. La velocitat i les sortides al contraatac dels granollerins i el ritme pausat dels valencians. L’inici local ja va ser tota una declaració d’intencions (4-0). Els de Vicent Enric Nogués van poder aturar momentàniament el cop, però el resultat al descans ja era prou aclaridor (16-10). El partit es va trencar definitivament en els primers minuts després de la represa. El Granollers, liderat pels joves Valera i Gurri, va imposar la seva velocitat de creuer i les diferències es van disparar per sobre dels deu gols. El central de 17 anys Gerard Domingo va debutar a l’Asobal.