Tennis

Nadal passa amb comoditat a la tercera eliminatòria d’Austràlia

El manacorí ha superat per 6-1, 6-4 i 6-2 al nord-americà Mmoh

Rafael Nadal s’ha classificat per la tercera eliminatòria de l’Obert d’Austràlia sense problemes en derrotar el nord-americà Michael Mmoh per 6-1, 6-4 i 6-2 en 1h47. El manacorí ha iniciat molt fort el partit i tot i que a partir del segon set Michael Mmoh, que va superar la fase prèvia, ha oposat més resistència. Rafael Nadal s’ha emportat la victòria amb força comoditat, no ha cedit en cap ocasió el seu servei i ha aprofitat les ocasions que ha tingut per trencar el del seu rival. En el segon set una espectadora s’ha dirigit a Rafael Nadal de manera despectiva i l’hi ha aixecat el dit del mig d’una ma. El manacorí s’ho ha agafat bé, i la seguretat de la pista ha acompanyat fora a l’espectadora.

El rus Daniïl Medvédev, el quart cap de sèrie, no ha tingut problemes per derrotar el tinerfeny Roberto Carballés per 6-2, 7-5 i 6-1. La cinquena favorita del quadre femení l’ucraïnesa Elina Svitolina ha derrotat a la nord-americana Coco Gauff per 6-4 i 6-3.