Ciclisme

Jofre Cullell, més a prop dels Jocs de Tòquio

Ciclisme. Si el selvatà acudeix a la cita allargarà la presència en la modalitat de BTT d’un català per sisè cop després dels cinc d’Hermida

Jofre Cullell (PMXRacingTeam) competirà aquesta temporada a la categoria elit en les copes del món, segons ho anuncia el seu nou equip després que hagi rebut el vist i plau de l’UCI.

El campió d’Europa júnior (Santa Coloma de Farners, 1999) es troba en el seu darrer any sub-23, categoria en la que sí podrà disputar els campionats d’Europa i del món. El 2019, en la seva segona temporada a la categoria promesa Cullell va ser tercer a la general de la copa del món.

El motiu pel qual Cullell correrà en les curses elit és per poder sumar punts en la classificació olímpica. SI hi accedeix, el ciclisme català i gironí mantindria un representant en la modalitat de camp a través després que Josep Antoni Hermida acudís als Jocs durant cinc edicions de manera ininterrompuda, des de Sydney fins a Rio amb la plata a Atenes com a punt àlgid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)