Primera posició assegurada

Handbol. El Barça guanya a la pista del Zagreb i suma onze victòries en els onze partits de la lliga de campions. Els croats, que són els últims del grup, han oposat força resistència

Zagreb 33 Barça 37

ZAGREB:Asanin, Vistorop (5, 4p), Mirakovcic (1), Mandic (4), Klarica (3), Buric (1), Obradovic (4), Stojnic, Kraljevic (4), Laljek (1), Hrstic (2), Leimeter (2), Grahovac (6) i Jandric.BARÇA:Möller (1), Entrerríos (2), Sorhaindo (1), Dolenec, Ariño (5), Janc (5), Gómez (2), Petrus (1), Mem (3), Cindric (3), Pascual (2), Pálmarsson (3), Makuc (2), Lanfaro (2), Fàbregas (5) i Pérez de Vargas.PARCIALS CADA CINC MINUTS:5-4, 7-7, 9-13, 11-17, 14-20 i 18-21 (descans), 21-23, 24-24, 25-28, 28-32, 29-35 i 33-37.ÀRBITRES:Mitrevski i Todorovski (Macedònia). Van excloure Klarica, Obradovic, Stojnic, Leimeter, Grahovac, Dolenec, Petrus, Pálmarsson i Langaro.

El Barça es va assegurar matemàticament la primera posició del seu grup de la lliga de campions després de guanyar per 33-37 a la pista del Zagreb. Els blaugrana van sumar l’onzena victòria en onze partits, mentre que els croats continuen sense sumar cap punt i són els cuers del grup. Malgrat això, el Zagreb va fer un bon partit i durant algunes fases del joc va posar en dificultats els blaugrana. Els gols del Barça van estar molt repartits i tres jugadors, Ariño, Janc i Fàbregas en van anotar cinc.

Tot i anotar el primer gol de penal, el Barça no va fer un bon inici de partit i el Zagreb es va avançar de dos gols (4-2 i 7-5). L’entrenador, Xavi Pascual, va demanar temps mort i va insistir que volia més intensitat defensiva. La reacció va ser immediata i els blaugrana van fer un parcial de 0-5 per situar-se amb un 7-10. El Barça va continuar encertat i va arribar als 6 gols d’avantatge en el minut 19 (10-16) després d’un gol del porter Möller a porteria buida. En els últims minuts, el Zagreb es va apropar una mica i es va arribar al descans amb un 18-21.

En l’inici de la segona meitat, el Barça va tornar a perdre pilotes i a cometre errades i els croats van empatar (23-23). Amb l’empat a 24 en el minut 40, Gonzalo Pérez de Vargas va fer dues aturades seguides, la primera en un penal, i aquest va ser el revulsiu. Els blaugrana van marcar tres gols de manera consecutiva, es van tornar a distanciar en el marcador i van arribar novament als 6 gols d’avantatge (29-35) a sis minuts del final. El Zagreb va veure que ja no podria lluitar per sumar el seu primer punt i el Barça va acabar guanyant per 33-37.