El Barça marca diferències a la segona part a Osca (28-40)

El Barça ha segellat una setmana atapeïda de compromisos amb una clara victòria contra l’Osca (28-40), el tercer classificat de la lliga Asobal. El conjunt aragonès ha pogut mantenir el ritme a la primera meitat (15-18), però en la segona s’ha anat diluint i l’equip blaugrana ha marcat diferències per escapar-se definitivament en el resultat.

La primera meitat ha estat pràcticament un intercanvi de gols, amb predomini del balanç ofensiu a les defenses. Per part blaugrana, ha brillat Haniel Langaro, molt efectiu en els llançaments i autor de 6 gols en 23 minuts. Poc abans, Xavi Pascual havia demanat temps mort per fer una arenga als seus jugadors (14-13). El toc d’atenció ha donat resultat perquè l’equip blaugrana ha pogut recuperar alguna pilota i amb un parell de contraatacs ha segellat un parcial d’1-5 per arribar al descans amb una renda de tres gols (15-18).

Liderat per Dika Mem, el Barça ha fet una altra embranzida en els primers minuts després de la represa (17-24). L’equip blaugrana continuava amb la seva velocitat de creuer, mentre que el desgast físic començava a passar factura en el conjunt aragonès, molt més pausat. José Francisco Nolasco ha demanat temps mort, però la dinàmica no ha variat gens ni mica. Al contrari, Kevin Möller s’ha fet fort sota els pals (13 aturades i un 38% d’encert) i el Barça s’ha embalat definitivament per sentenciar el partit amb un contundent resultat final de 28-40. Els màxims golejadors del Barça han estat Janc i Mem, amb vuit dianes, i Langaro, amb set.