El Barça marca la pauta en la segona part a Osca

Handbol. Posa la directa després d’un primer acte equilibrat

Osca 28 Barça 40

BADA OSCA:Arguillas; Carmona ((1), A. Pérez (3), Benites (3), Gucek (3), S. Pérez (3), Pinto (2) –set inicial–; Broto (p.s.), Espinha (p.s.), Montoya (3), Tioumentsev (2), Domingo (2), Marcelo (4), Oier (1), Malo (1) i Nieto.BARÇA:Gonzalo; Aleix (3, 2 p.), Mem (8), A. Pascual (1), Makuc (1), Langaro (7), Fàbregas (2) –set inicial–; Möller (p.s.), Entrerríos (1), Sorhaindo (4), Dolenec, Ariño (1), Janc (8), Petrus, Cindric (3) i Pálmarsson (1).PARCIALS:4-4, 7-7, 10-11, 12-13, 14-16, 15-18; 17-22, 19-27, 21-30, 24-33, 26-26 i 28-40.ÀRBITRES:Ausás i Florenza. Exclusions: Oier (46’) i Gucek (54’), per part de l’Osca; i Fàbregas (40’) i Petrus (51’), per part del Barça.COMENTARI:Ni el desgast després d’una setmana amb doble jornada europea, ni el fet d’enfrontar-se al tercer classificat en ratxa, l’Osca, van impedir que el Barça segellés la dinovena victòria consecutiva en la lliga Asobal. L’equip aragonès va mantenir el ritme en la primera meitat (15-18), però en la segona es va anar diluint, incapaç de continuar el torcebraç, i el conjunt blaugrana es va acabar imposant per 12 gols de diferència. En la posada en escena, el balanç ofensiu, amb un Langaro desencadenat (6 gols), va predominar per sobre de les defenses. Xavi Pascual va demanar temps mort amb el marcador en contra (14-13) i els jugadors van respondre amb un parcial d’1-5 per arribar al descans amb avantatge. Després de la represa i amb Dika Mem com a gran referent en atac, el Barça va posar la directa contra un Osca que començava a mostrar símptomes de cansament. Kevin Möller (13 aturades i un 38% d’encert) va abaixar la persiana a la porteria i va impulsar els seus companys, amb Blaz Janc entre els destacats, a una altra golejada.