El Bordils veu frenada en sec la seva progressió (22-27)

Handbol.

Primera derrota de l’any per al Bordils, que després de guanyar el seu primer partit del curs contra l’Adrianenc i enllaçar dos empats no ha pogut tornar a guanyar els morats i es queda cuer a la classificació. Pep Reixach amb sis gols ha estat el màxim golejador local però no ha estat acompanyat, a diferència dels visitants en què Gutiérrez i Calle també han acabat amb mitja dotzena.

El Bordils ha capgirat el 0-1 inicial mitjançant Palahí i Pep Reixach per partida doble (3-1) i un altre 3-0 que completava Oliver establia una primera màxima de tres (6-3). Els locals han pogut imposar el ritme lent que els interessava i, amb les rotacions, Bañeras feia el 10-6 a nou i mig per la mitja part, a la què s’arribava 14-11 amb un gol visitant a la darrera acció.

Pep Reixach a la represa ha fet dos gols des de l’extrem (16-12) però l’atac bordilenc s’ha encallat i amb l’exclusió de David Masó l’Adrianenc ha empatat a 17 al minut 12 i s’ha posat per davant per segon cop: 17-18, temps mort de Pau Campos amb 13:38.

El relleu de Batlle per Mach a la porteria no ha impedit els visitants seguir controlant el partit (17-19 i 18-20) i, després de l’exclusió de Vilanova, la màxima s’enfilava amb un parcial d’1-6 (18-22), que Palahí trencava a nou minuts pel final (19-22).Una nova inferioritat per la desqualificació de Masó complicava molt la situació al Bordils: 19-25, temps mort de Pau Campos a 5:52 que, malgrat els intents fins el final, acaba cedint fins i tot l’average particular (27-30 a La Verneda).