Atletisme

Raquel González, subcampiona d’Espanya de 35 km marxa

La mataronina ha acreditat la millor marca catalana en la distància (2h48:40) i només l’ha superat l’andalusa María Pérez (2h44:17), que ha establert el millor registre estatal

La mataronina Raquel González (FC Barcelona) ha obtingut el subcampionat d’Espanya de 35 km marxa amb una millor marca catalana de 2h48:40 en la prova que s’ha disputat aquest matí al Parc de l’Alamillo de Sevilla. La marxadora blaugrana només ha cedit davant de l’andalusa Maria Pérez (València), que amb un registre de 2h44:17 ha esmicolat la millor marca espanyola i s’ha situat en el segon lloc del rànquing mundial de tots els temps per darrera de la italiana Eleonora Giorgi (2h43:02). Laura García-Caro (Lepe) ha completat el podi (2h51:01) per davant de la molletenca Mar Juárez (Avinent Manresa), quarta amb 2h54:36.

L’últim títol de 50 km marxa, que desapareix del programa atlètic, ha estat per a Claudio Villanueva (Guadix), amb 3h47:56. Mario Viñas (AA Catalunya) ha ocupat el cinquè lloc (4h02.35) per davant de l’incombustible Jesús Ángel García Bragado , ara a les files del Tajamar, que ha establert un nou rècord mundial per a atletes majors de 50 anys (4h04:36).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)