Esquí

Espectacular 12è lloc d’Albert Ortega en la combinada del mundial

El barceloní ha fet una baixada impressionant en l’eslàlom i ha millorat divuit places respecte al super gegant

Albert Ortega ha finalitzat en una espectacular 12a posició en la combinada del mundial que s’està disputant a Cortina d’Ampezzo (Itàlia). El barceloní ha fet una baixada impressionant en l’eslàlom –11è millor temps–, i ha pogut millorar divuit places respecte al resultat que havia fet en el super gegant. Albert Ortega ha fet un temps de 2:11.00 a 5.14 del campió mundial, l’austríac Marco Schwarz.

En el super gegant, que s’ha disputat al matí, el barceloní ha finalitzat en la 30a posició amb 1:22.27 a 2.32 del més ràpid d’aquesta màniga que ha sigut el canadenc James Crawford (1:19.95). En l’eslàlom de primera hora de la tarda Albert Ortega ha fet una gran baixada i el seu temps de 48.73 ha sigut l’onzè millor, a 3.22 del millor registre de Marco Schwarz (45.51).

El títol mundial de la combinada ha sigut per l’austríac Marco Schwarz amb 2:05.86, només 4 centèsimes per davant del francès Alexis Pinturault. La tercera posició, a 1:12, ha sigut pel suïs Loic Meillard.

En la combinada femenina el títol mundial ha sigut per la nord-americana Mikaela Shiffrin que ha fet un temps de 2:07.22 després de fer el tercer temps en el super gegant i el primer en l’eslàlom. El segon lloc ha sigut per l’eslovaca Petra Vlhova a 86 centèsimes, i ha completat el podi la suïssa Michelle Gisin a 89 centèsimes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)