Ciclisme

Els reis se citen als Emirats

Ciclisme. El World Tour del 2021 arrancarà diumenge després de les cancel·lacions a Austràlia amb el debut aquesta temporada de Tadej Pogacar i Chris Froome, nova estrella de l’Israel

Si no hi ha cap contratemps d’última hora, el World Tour començarà aquest proper diumenge en la volta als Emirats Àrabs amb una àmplia participació de grans figures mundials després que es cancel·lessin les primeres proves a Austràlia. El darrer vencedor del Tour, Tadej Pogacar (UAE), segon el 2020, lidera una participació en què també destacarà el debut del veterà Chris Froome amb l’Israel Start-Up i del vencedor l’any passat, Adam Yates, amb el mallot de l’Ineos després de separar-se del seu bessó, Simon, després d’unes temporades compartint equip al Mitchetlon-Scott.

Hi haurà més restriccions que mai i els equips estaran concentrats tota la setmana en els mateixos hotels. És en una volta idònia per als velocistes i els millors, començant per Bennett i Ewan, també hi seran. També serà el debut aquest 2021 de Valverde. Al seu costat, en l’equip del Movistar, hi tindrà el terrassenc Antonio Pedrero.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)