Esquí

Núria Pau cau en la segona màniga del gegant del mundial

L’esquiadora de Ribes de Freser havia fet un gran 24è lloc en la primera baixada. El títol l’ha guanyat la suïssa Lara Gut-Behrami

Núria Pau ha caigut en la segona màniga del gegant del mundial que s’està disputant a Cortina d’Ampezzo (Itàlia) i no ha pogut completar una bona actuació. L’esquiadora de Ribes de Freses ha finalitzat en una gran 24a posició en la primera baixada i en la segona ha arriscat en la zona alta, ha sortit del traçat, ha caigut i ha anat a parar en mig de les proteccions.

La gironina ha sortit amb el dorsal 42 en la primera màniga i ha fet un gran temps d’1:16.16 que l’ha situat en la 24a plaça. Cap de la resta d’inscrites que han sortit darrera seu, fins a 99, l’ha pogut superar. En la segona baixada ha sortit a pista la setena i estava fent un bon temps quan ha caigut i ha hagut d’abandonar.

El títol mundial l’ha guanyat la suïssa Lara Gut-Behrami amb 2:30.66, que ha superat per només dues centèsimes a la nord-americana Mikaela Shiffrin (2:30.68) que ha fet el millor temps en la primera màniga. Ha completat el podi l’austríaca Katharina Lienberger (2:30.75).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)