Handbol

El campió, contra el Logronyo

Handbol. El Barça estrenarà la defensa del títol de copa contra el conjunt de La Rioja. En la mateixa part del quadre, el Granollers jugarà contra el Puente Genil i, per tant, hi podria haver semifinal catalana

El Barça, el gran dominador de la copa del Rei amb 24 títols i set aconseguits en les set últimes edicions, iniciarà la defensa de la corona en els quarts de final contra el Logronyo La Rioja, segons el sorteig efectuat ahir. En la mateixa part del quadre transitarà el Fraikin BM Granollers, que s’estrenarà contra el Puente Genil. Si barcelonins i granollerins guanyen, hi haurà semifinal catalana. En la part alta del quadre s’enfrontaran el Benidorm, últim finalista, i el Bidasoa Irun, d’una banda, i l’Ademar de Lleó i el Bada Osca, d’una altra banda. L’escenari del torneig serà el WiZink Center de Madrid, del 5 al 7 de març. Tot i que amb restriccions, el vicepresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado, va anunciar que seria el primer gran esdeveniment esportiu amb presència de públic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)