Atletisme

Vicente busca el bitllet per a Torun

Atletisme. El prodigi hospitalenc de 19 anys haurà de sumar al voltant dels 4.500 punts en el pentatló en la primera jornada de l’estatal de Madrid si vol aspirar a guanyar-se una plaça per al campionat d’Europa en pista coberta

Maria Vicente (l’Hospitalet de Llobregat, 2001) es juga avui en el pentatló de la primera jornada del campionat d’Espanya en pista coberta la plaça per a l’europeu de Torun (Polònia). Per competir en les proves combinades de l’europeu no hi ha marques mínimes. Hi participen, convidades, les sis millors de la temporada passada i les sis primeres del rànquing en curs. Els 4.299 punts que va acreditar Vicente a Aubiére (França) no són suficients i per guanyar-se una plaça hauria de millorar el seu rècord espanyol de 4.412 punts (2019). El repte no és gens desgavellat si es té en compte que la puntuació d’Aubiére va quedar molt condicionada pel fiasco en el pes (9,99 m). El prodigi hospitalenc, de 19 anys, va posar en pràctica l’estil giratori que està entrenant aquest any i va quedar molt lluny dels seus registres habituals. De fet, dissabte a València va voler assegurar i amb l’estil lineal va enviar el pes a 13,05 m, cosa que suposa 307 punts més. Càbales al marge, Vicente arriba a la cita en un gran estat de forma i aquest curs ja ha superat les seves marques tant en 60 m tanques (8.30) com en llargada (6,55 m), prova en què també competirà dissabte. Avui també entren en acció Mar Vico (pentatló), Jesús Castillo (heptatló), Adel Mechaal, Lahcen Ait Alibou i Douae Ouboukir (3.000 m).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)