Tennis

Cap a la final amb solidesa

Tennis. Medvédev supera Tsitsipas (6-4, 6-2 i 7-5) en la semifinal de l’obert d’Austràlia i lluitarà pel seu primer títol de Grand Slam contra Djokovic

Daniïl Medvédev es va mostrar molt sòlid i imparable en la segona semifinal i es va classificar de manera clara per a la final de l’obert d’Austràlia, que es jugarà diumenge al matí hora catalana. El rus, quart cap de sèrie, va derrotar per 6-4, 6-2 i 7-5 en 2h09 el grec Stefanos Tsitsipas, cinquè favorit, i lluitarà pel seu primer títol de Grand Slam contra el serbi Novak Djokovic, que es va classificar per a la final dijous. Aquesta serà la segona final que jugui Daniïl Medvédev en un dels quatre grans tornejos. El rus només va disputar la final de l’obert dels Estats Units de l’any 2019, i la va perdre contra Rafael Nadal.

En el primer i en el segon set el domini del jugador rus va ser molt clar i no va donar cap opció al seu rival. Un trencament de servei en el cinquè joc del primer i dos més en el segon van situar Daniïl Medvédev amb un 2-0. El seu servei va ser una arma potent, i va fer 17 aces durant el partit. El tercer set va començar amb un break pel jugador rus, que es va situar amb un 3-1 i va tenir un parell de boles de trencament. Stefano Tsitsipas va reaccionar i amb el suport del públic va dominar el set (3-4 i 4-5) després de trencar per primera i única vegada el servei del seu rival. Daniïl Medvédev va tornar a fer un break en l’onzè joc –5 de 9 en tot el partit–, i va sentenciar amb el 7-5.

En els dobles femenins el títol del Grand Slam australià va ser per a la belga Elise Mertens i la bielorussa Aryna Sabalenka, segones caps de sèrie, que van derrotar per 6-2 i 6-3 les txeques Barbora Krejcikova i Katerina Siniakova, les terceres favorites, en 1h19.

Osaka vol un nou títol i Brady, el primer

Naomi Osaka (3) buscarà el seu quart títol en un Grand Slam en la final que l’enfronta aquest matí (9.30 h Eurosport) a Jennifer Brady (22). La japonesa ja va ser campiona de l’obert d’Austràlia l’any 2019 i vol repetir, mentre que la nord-americana disputarà la seva primera final d’un dels quatre grans tornejos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)