Handbol

El Bordils es vol refer de la desfeta de la setmana passada

Handbol. Sense possibilitats matemàtiques per evitar la dramàtica fase de permanència, els blanc-i-verds volen superar l’Eivissa (19 h)

“La primera meitat va ser prou bona. El resultat deixa la sensació de partit horrible, però un cop analitzat el partit veus que vam arribar a la mitja part guanyant de tres i en alguns moments fent-ho de quatre”, diu Pau Campos, que una setmana després de quedar sense possibilitats d’evitar la fase de permanència, en la primera derrota de l’any i contra un rival a qui haurien superat en la classificació (22-27 contra l’Adrianenc), vol retrobar-se amb el triomf contra l’Eivissa, un equip amb qualitat però amb una plantilla curta al qual volen desgastar per als minuts finals. “Jugarem tots els partits a guanyar i, després, en la segona fase, ja veurem amb quants punts ens quedem i quants en tenen els altres per veure quins cinc equips podem deixar enrere”, diu l’entrenador del Bordils.El Bordils i el Sarrià jugaran els partits que tenen pendents, a les pistes del Teucro i l’Eivissa respectivament, el 6 de març amb la lliga acabada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)