Tennis

Osaka guanya per segona vegada l’Obert d’Austràlia i ja té quatre Grand Slams

S’ha mostrat superior a Brady i l’ha derrotat per 6-4 i 6-3 en poc més d’una hora i quart

Naomi Osaka ha guanyat el seu segon títol en l’Obert d’Austràlia i ja té en el seu palmarès quatre Grand Slams. La japonesa, tercera cap de sèrie, s’ha mostrat superior a la nord-americana Jennifer Brady –22a favorita–, i l’ha derrotat per 6-4 i 6-3 en una hora i disset minuts.

Naomi Osaka ha intentat imposar el seu joc des de l’inici del partit, segura en la sacada i pressionant el servei de la rival, i s’ha situat amb un 3-1 després de fer el primer break. Jennifer Brady li ha tornar el trencament de servei en el joc següent i la final s’ha anivellat. En el desè joc la nord-americana s’ha situat amb un 40-15 amb el seu servei per empatar a cinc jocs, però ha perdut quatre punts consecutius i ha cedit el primer set per 6-4.

Jennifer Brady ho ha notat en l’inici del segon set i Naomi Osaka ho ha aprofitat per situar-se amb un 4-0 d’entrada gràcies als seus cops potents i al seu joc segur. Dos breaks en contra semblava una desavantatge molt gran per la nord-americana, però ho ha seguit intentant. Un trencament de servei l’ha situat amb un 4-2, però en els darrers jocs d’aquest segons set Jennifer Brady ha fet masses errades no forçades i Naomi Osaka se l’ha emportat per 6-3 i ha guanyat el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)