El Granollers veu estroncada la ratxa de victòries a Puente Genil (31-24)

Dues fases de desconnexió i l’arbitratge han acabat descentrant el conjunt vallesà

El Fraikin BM Granollers ha vist estroncada la seva ratxa victoriosa durant el 2021 a la pista del Puente Genil (31-24). El conjunt vallesà ha pagat car els dos períodes de desconnexió tant a l’inici de la primera part com de la segona, i sempre ha anat a remolc de l’equip andalús, que també serà el seu rival en els quarts de final de la copa del rei a Madrid. Tot i la derrota, els vallesans mantenen provisionalment la tercera posició, ja que l’Osca ha perdut a la pista del Valladolid (31-30) i el Logronyo juga demà a la pista del Barça.

L’equip d’Antonio Rama ha encaixat un parcial de 4-0 només començar i tota la primera meitat ha anat per darrera en el resultat. El conjunt vallesà ha anat agafant el ritme de joc i dos gols consecutius de Sergi Franco han restablert l’equilibri a dos minuts (14-14) per al descans. Amb tot, el parcial de la primera meitat ha estat favorable a l’equip andalús després d’un últim gol de Poveda (15-14).

El guió s’ha repetit després de la represa. Liderat pel central Juan Castro, el Puente Genil ha pres la iniciativa i amb un parcial de 5-1 ha aconseguit una màxima diferència de 5 gols (20-15). Rama s’ha vist forçat a demanar temps mort. El Granollers ha tingut una tímida reacció (20-17), però l’exclusió de dos minuts per Franco, i la posterior targeta vermella per protestar, ha deixat l’equip en inferioritat. I els local ho han aprofitat per tornar a obrir una renda de 5 gols (25-20). L’arbitratge ha acabat descentrant els jugadors del Granollers, que han acabat perdent un resultat excessiu (31-24).